tiistai 1. huhtikuuta 2014

April fools

Mikä ihmisiä aprillipäivässä oikein kiehtoo? 
Lehdet julkaisevat "hassunhauskoja" mainoksia ja otsikoita. Milloin on Flamingo Spassa tiikerihai (no okei, se oli ihan hauska ajatus), milloin rakennetaan Kalasatamaan maailman korkein majakka. Miksi tämän pitäisi olla hauskaa? Ilmeisesti huumorintajustani puuttuu palanen.

Naamakirjakin on ollut tänään täynnä kaiken maailman kihlajaisilmoituksia. Osa niistä lienee oikeitakin (päivämäärä on 1.4.2014), mutta onnittelemaan ei sentään kannata mennä, sillä osa niistäkin on jo huomattu aprillipiloiksi. Miksi se olisi hauska pila? "Laitanpa naamakirjaan, että olen mennyt  kihloihin! Saamme kunnon naurut kun ihmiset onnittelevat!" ...Eeeeeh. Ei.

Laittaisinko samanlaista huumorintajua osoittaen jonkun läheiseni kuolinilmoituksen ja sitten puolet kavereista säikäytettyäni huutelisin "aprillia!".... Eeeeeeh. Ei.

Olen jälleen työmatkaleskenä, ja jostain syystä se tuntuu tavallista hankalammalta. Vetoan hormonaalisiin syihin. Kävin myös lenkillä, mutta koska siitä seurasi polvikipua, jäi itse liikunnasta saatu hyvä olo hetkelliseksi.

No laitetaan sentään hyvää musiikkia illan iloksi. 

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a, bed of roses
Sink me in the river, at dawn
Send me away with the words of a love song

P.s. kuun vaihtuminen keväisempään muistuttaa yhtäkkiä alkavasta kesästä. On melkein aika aloittaa painajaismainen uima-asun metsästys. Joka vuosi murhe on sama. Kaikki menisi varmaan hienosti, jos norsulla ei olisi sellainen olo että näyttää uima-asussa siltä mitä on. Uimapuvun ostaminen on välttämätöntä, mutta aika vaikeaa, kun ei lähtökohtaisesti ymmärrä miksi sellaiseen pitäisi pukeutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A Jar of Hearts

Jotenkin pirstoutunut olo. Olen huolissani oikeastaan vain siitä, että se ei tunnu väistyvän kuten hetkittäiset melankolian päivät tai tun...