keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tuuliviirinä luokses pom... eiku?


Ihana aurinkoinen syyspäivä. Valoisuus ja päivänsäteet tuntuvat hyvältä kasvoilla, vaikka muu kroppa onkin jo pitänyt verhota jonkinlaisiin vaatteisiin. Ilma on lämmin, mutta puita havisuttava tuuli muistuttaa saapuvasta syksystä. 
Tällaisissa päivissä on rauhaa, itseluottamusta, kauneutta ja kaipuuta, joiden takia kannattaa jatkaa päivä kerrallaan ja luottaa siihen, että asiat järjestyvät aina, tavalla tai toisella. 

Sain työtarjouksen edellisestä työpaikastani. Kuukauden pätkä, mutta mielenkiintoista hommaa. Ja hei, kuukauden palkka... Juhlan aihetta, etten sanoisi! Lisäksi tuttava vinkkasi eräästä avoimesta työpaikasta himoitsemallani alalla, ja yhtäkkiä elämä näyttää jälleen perhosilta, sateenkaarilta, koiranpennuilta ja yksisarvisilta. On erittäin helposti dokumentoitava fakta, että toivo on ihmiselle mielettömän tärkeä voimavara. Aion lähettää vetovoimaisen ja ammattimaisen hakemuksen ja saada tuon työn. Yes I can! Tukka ylös, kissarajaukset silmiin ja jakku päälle. Voilá!

The job is MINE!!

Translation: I was offered a job! It's only temporary, but such an interesting opportunity! I'm quite excited! My friend also linked a nice job for me to apply, and I am SO getting that one after I finish the temporary thing. Just have to send a professional application and be active. Yes I can!
P.s. Suddenly the fall doesn't seem like a bad season at all. Hope is THAT important.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A Jar of Hearts

Jotenkin pirstoutunut olo. Olen huolissani oikeastaan vain siitä, että se ei tunnu väistyvän kuten hetkittäiset melankolian päivät tai tun...