lauantai 3. joulukuuta 2011

Tyhjästäkö sitä tekstiä luodaan?

Olen viime vuosina seurannut aivan mahtavia blogeja. Koira-aiheisia, askarteluaiheisia, mitä tahansa elämäntapakirjoittelua, taide- ja muotijuttuja. Kun vuosia sitten kuulin bloggaamisen mahdollisuudesta, tiesin heti, että jonain päivänä aloitan oman. Tyylilleni uskollisena - muodin ikuisena perässähiihtäjänä - aloitan nyt, kun kaikilla muilla on jo omansa, uniikit ideat on kertaalleen kierrätetty ja blogosfääri väärällään ties kenen ties mitä hengentuotteita.

Mieletöntä, kuinka paljon hyviä ideoita syntyy, kun sattumalta huomaa vauvansa nukkuvan hauskassa asennossa (http://milasdaydreams.blogspot.com/) tai onnistuu kuvittamaan tumman mutta sympaattisen huumorintajunsa sarjakuvamaisiksi piirroksiksi (http://hyperboleandahalf.blogspot.com/). Yksi suosikkiblogeistani on myös More to Love, kahden kauniin, positiivisen ja pyöreän naisen lifestyleblogi (http://www.moretolove.fi/) . Mahtavia juttuja naiset. Jatkakaa samaan malliin. 

Päiväni murmeli, rakas pieni koirani kalastelee huomiotani. Mikäs sen parempaa. 
Tänään tätä ja huomenna jotain aivan muuta. ...I wish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A Jar of Hearts

Jotenkin pirstoutunut olo. Olen huolissani oikeastaan vain siitä, että se ei tunnu väistyvän kuten hetkittäiset melankolian päivät tai tun...