lauantai 3. joulukuuta 2011

Muovilyhdyt ja huonoa karmaa

No mistä muusta kukaan blogia haluaisi kirjoittaa kuin halusta yrittää kuvailla omia sisäisiä maailmojaan. Samalla asiallahan tässä ollaan. Ensikirjoitukset ovat ympäripyöreitä. Sitä kun toivoskelee, että joku joskus lukisi tätäkin töherrystä. Koska palasin hetki sitten takaisin todellisuuteen, totesin varotoimenpiteet jokseenkin turhiksi. Blogiani saattaa lukea joku onneton sielu, joka internetin syövereistä on löytänyt sivulle jonkinlaisen pahan karman seurauksena. Mitäpä se merkitsee elämäni kululle?

Joulukuu on masentavaa aikaa. Ei riitä, että kaupan alalla joulukiirehdys on täydessä käynnissä, lahjoja ostetaan, palautetaan, mietitään. Ihmiset juoksevat hullun lailla alekupongit väpättäen ja riitelevät kaupoissa siitä, miksei Topi Sorsakosken joululevyä ole tilattu tarpeeksi. Voi on ruokakaupoista loppu, koska karppaajat ovat valloittaneet maan, niillehän ei jumalauta margariini kelpaa! Me tavalliset kuolevaiset syödäänkin sitten joulupullat ja -laatikot ilman oikeaa voita.

Voin lisäksi koko Etelä-Suomi kaipaa lunta. On kertakaikkiaan sydäntäsärkevää mennä töihin pimeän aikaan ja päästä keinovaloista kotiin, kun se pieninkin auringonsäde on jo laskenut horisonttiin. Kyllä joulukuussa pitäisi jo olla lunta... Jäälyhtyjäkin myydään nykyään muoviversioina, just in case.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A Jar of Hearts

Jotenkin pirstoutunut olo. Olen huolissani oikeastaan vain siitä, että se ei tunnu väistyvän kuten hetkittäiset melankolian päivät tai tun...